Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

tygřička proužkovanáCDN

1. 9. 2012 10:19
Vy lidi si to teda děláte děsně složitý

Dobré ráno

1 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

1. 9. 2012 8:48
Muž, který nemá žádnou ženskou a o nějakou se snaží,

je pro hodně žen asi méně přitažlivý než ten, který už nějakou má. Já s tím mám osobní zkušenost takovou, že jsem se po roce a půl vrátil z ciziny (bylo mi 21 let) a několik týdnu nebo dokonce dva měsíce jsem byl "na suchu". A bylo to na mě znát. Pak jsem lapil jednu velmi náročnou a bylo to na mě také znát.

Najednou ten uspokojivý sex ze mě tak vyzařoval, že to ženský naprosto přitahovalo. Jako lampa můru. Takže jsem nakonec ten počet přítelkyň musel redukovat, resp. další už nenabírat. Ale byly to veselé časy. I když normalizace zuřila na plný pecky, my jsme skákali jako králíci.

1 0
možnosti
JP

joserpor

1. 9. 2012 9:06
Re: Muž, který nemá žádnou ženskou a o nějakou se snaží,

Bylo to také proto, že sex a alkohol byly jediné světlé body v šedi a marasmu reálného socialismu

1 0
možnosti
PB

Barkynson

1. 9. 2012 7:54
Pokud jste tak nádherná i v reálném životě

pak bych Vám rád řekl, že se chystám právě do obuvi :-)))))). Jste skvělá a teď nemyslím jen vizáž :-))VVR^

0 0
možnosti
JB

hendrixx

1. 9. 2012 9:13
Re: Pokud jste tak nádherná i v reálném životě

Barkynsone, nedělej tady z toho seznamku. A pokud sis článek vyložil tak, že autorka touží stát se milenkou, pak sem, ty truhlíku, musíš hodit svůj email, protože počet naklikaných srdíček a smajlíku tě k ní nepřiblíž ani o píď.

2 0
možnosti
J

jendazmoravy

1. 9. 2012 7:14
Proč to dělají?

Viděl bych prozaický důvod - jako manželka těžko která bude nadšená z toho, že místo bot pro děti jí manžel koupi nějakou cetku, ale milenka bude mít radost, protože oté potřebě bot prostě neví!

0 0
možnosti
MV

balsamic

1. 9. 2012 7:39
Re: Proč to dělají?

Proc to delaji? Protoze zenac neni nadrzeny, ma sex doma, tak mu 'dvoreni se' nedela potize. Svobodny nadrzeny chlap se snazi dostat se ji pod sukne co nejdrive, naleha, to vetsinu zen odrovna. Zenac se dokaze dvorit vytrvale, cihlu po cihle (nemam zajem, jsi zenaty) odbourat. Nemuze ji videt kazdy vecer, jen nekdy. Zeny rady bojuji o to co neni snadne mit kdykoliv si usmysli. Jakmile je huknuta na udici, snazi se jeho manzelstvi rozbourat. Ne proto ze ho chce mit pro sebe, tak hloupa zadna zena neni. Jednoduse nesnese se o nej s jinou zenou delit. Jakmile muz naznaci ze se chce rozvadet, byt s ni, pusti ho k vode, ztrati o nej zajem. Je dosazitelny, neni o co bojovat. A najednou jsou na tu manzelku zvedave. Jak vypada, jaka je? Aha, nic moc. Uhnana mama od deti. Tak takhle dopadnout nechci, at si ji necha, svobodnych je dost!

0 0
možnosti
L

LiborAxel

1. 9. 2012 0:36
Proč

jsou milenky?Protože je to baví blbko.Z 85% to není to není láska ale jenom takové šimrání....

Mám Nissana GTR,BMW,AUDI,manželku,barák tady,další na Balatonu a dva sruby u Orlíku.Zajedeme nakoupit do Vídně,koupím ti auto a dám ti zlatou kartu.Potom přehlídneš můj pupek a až ti koupím mobil od LV budeme v poho.

Ty budeš filmovat orgasmus a to jak jsem sexy a já budu boss.Možná příjdeš o iluze naivko ale věř tomu že manželství je mnohem horší.P.S.-auto a telefon ti zůstane...

1 0
možnosti
MV

balsamic

1. 9. 2012 7:49
Re: Proč

Frajere, to ze mi koupis auto a das mi zlatou kartu abych prehlidla tvuj pupek me nebere. Upoceny pupkace nesnasim:-).  Nevydrzi ani pet minut, chrapou jak retezova pila, probudi se a musi mazat domu.

2 0
možnosti
JB

hendrixx

31. 8. 2012 22:37
"Jsme naivní a hloupé."

Není tak jednoduchý, jak se v článku píše. Milenkou se nestávají jen ženy toužící být manželkama a nevěrníky se nestávají jen bezohlední milovníci sexu. Někdy za to normálně může, představte si to, láska. Té je jedno, kdo je mazanej a kdo naivní, a kdo chytrej a kdo hloupej. Někdy je to pěknej průšvih.

3 0
možnosti
D

droga

31. 8. 2012 21:59
Problém?

Je to staré, jako lidstvo samo. Někdo řekne, že nemorální, ale hezké V

0 0
možnosti
PS

lecaks

31. 8. 2012 22:12
Re: Problém?

Jsou jen ženy, které se hezkými neumějí udělat. V historii lidstva jde o úpadek mravů a jak skončili tyto říše? Kdy se poučíme, když ne nyní?

„Ne dobrý kdo krásný, ale ten krásný kdo dobrý.“R^

0 0
možnosti
PS

lecaks

31. 8. 2012 21:53
Doplnění

Takže ji hrajte podle nepsaných, ale staletí daných pravidel.

Uvědomuje si autorka, že svoji výzvou v závěru nabádá k rozkladu rodiny? Rodina je přeci základ státu.

Pro občansky nemyslící a nejednající - nabádá k provinění proti zákonitostem tohoto života se všemi důsledky. Např.:

„Zdraví mají sami ve své moci. Svou nezřízeností pracují proti němu a svými žádostmi se stávají svého zdraví zrádci.“ » Démokritos z Abdér, řecký filosof a encyklopedista. Ani nemusím vzít na pomoc Bibli...R^

0 0
možnosti
AN

TondaN

31. 8. 2012 21:23
hlavně se

o tom nekecá kdekomu.

1 0
možnosti
PS

lecaks

31. 8. 2012 21:54
Re: hlavně se

Ano, hrdinové mlčí. Ale následky si nesou sami.R^

0 0
možnosti
P

parnassius

31. 8. 2012 21:01
Tak tuhle otázku jsem si kladl mnohokrát,

pracoval jsem v kolektivu, kde byli svobodní a ženatí muži namícháni téměř halb und halb, ale pokud se objevila nějaká zajímavě tvarovaná a hlavně mladá kolegyně, skončila tak na devadesát procent se ženáčem a svobodní utřeli hubu a další hříšné údy. Některé byly přebornice a zvládly i několik ženáčů po sobě. Svobodní asi nejsou sexy nebo co, jako by ten kus papíru z vejboru dával chlapům charisma;-)

2 0
možnosti
VK

-palič-

1. 9. 2012 2:06
Re: Tak tuhle otázku jsem si kladl mnohokrát,

něco na tom asi bude. Myslel jsem si, že to je jen takový kec, ale skutečně platilo, že sotva jsem se oženil, začaly se ženský jaksi víc lepit, zatímco předtím ohrnovaly nos. A jak vidím a slyším, platí to zřejmě obecně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2525x
Jejím koníčkem je cestování.