Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P17e26t77r 71K75u77l55d24a

25. 7. 2013 16:32

Ale stejně je nejlepší voda řádně převařená a odstavená tak jeden měsíc a má barvu takovou nahnědlou a v restavraci je k mání pomalu všude a né čirá za 0.25 l za 40 Kč.

0 0
možnosti
JD

Zajímavé je, že i v Austrálii, kde je poušť, je kohoutkovka v restauraci automaticky zadarmo. A restaurace kvůli tomu nekrachují, lidé neumírají na úplavici, ani jim nerostou třetí ruce. V USA se nad tím ani nepozastaví. Řeknu "just water", dostanu karafu, bez keců a převracení očí. Jenom u nás v soc-kapitalistickém Česku, kde prakticky v každé vesnici pramení nějaký potok máme hogofogo vodu s minerálama za čtyři pětky a jiná možnost není. Nejvíc se mi líbí názor, že když už nemám ani na tu vodu, tak bych do restaurace neměl ani chodit.

5 0
možnosti
Foto

Jak kde...u nás dobrý....pijem kohoutkovou i vodovodní;-)

2 0
možnosti
Foto

prodávat balenou vodu lidem, kteří mají doma pitnou vodu z kohoutku (pro Jiřího z vodovodu) považuji za jeden z nejlepších marketingových projektů. Nedávno jsem si uvědomil, že existuje firma(y), které prodávají vzduch v pytlíčkách (takové ty co se dávají do beden s nějakým zbožím) a to mi přišlo taky zábavné... ;-) voda z kohoutku je dobrá, my máme doma v ledničce malý rezervoár (cca 4 litry) a filtr, takže naleju 4 litry vody do nádoby, ta se mi ihned přefiltruje, lednička je pořád zavřená a voda neustále příjemně chladivá... mňam

5 0
možnosti
JK

Tak to si asi doma pěkně čvachtáte, co?

0 0
možnosti
JK

Pamatuji doby, kdy to byla voda z vodovodu a ne z kohoutku. Ale chápu, že "kohoutková" je víc cool, než "z vodovodu".

3 2
možnosti
JP

aby vám voda tekla musíte ten kohoutek pustit, ale jestli jste právník tak to chápu

4 0
možnosti
NO

mozna to zni blbe, ale vzdy, kdyz se vracim do rodiste, tesim se na sklenku studene kohoutkove :-)EUR^

3 0
možnosti
JB

Také se pokaždé těším na studenou vodu u mamky. V mém bytě je voda chuťově "divná" a málokdy studená -i když bydlím ve stejném městě, dokonce jen necelý 1km daleko

0 0
možnosti
KC

Paní Veroniko, Vy jste myslela, že tomu může být jinak? Všechno, co se dnes děje, je o penězích, honbě za mamonem, o lži, sexu, podvodech, násilí... Může společnost založená na takových "hodnotách" přežít? Protože s tím však nic neudělám, aspoň takové třeštění nevyhledávám.

2 0
možnosti
JP

Také piju vodu z kohoutku, nechci utrácet a ani tahat vodu z obchodu. Ale už jsem slyšela, že mají zavírat některé naše firmy, které vodu do plastu dávají. Takže je jasné, že bojují, aby manažeři nepřišli o kšefty. Naše voda z kohoutku má vrt vedle vrtu do plastu tak pochybuji, že bude jiná :-)

5 0
možnosti
Foto

No...sdílím názor, že když vodu, tak z kohoutku a že je nejlepší :) A že u nás je lepší, než jinde ... z hlediska mezinárodního :) Což ovšem nevylučuje vůbec fakt, že se mohlo prokázat v laboratořích, že ...obsahuje kupříkladu léčiva :)

Stačí si jen uvědomit, že při předchozích testech se zkrátka vzalo "x" ukazatelů a ty vědci sledovali a vyhodnocovali a sestavili pomyslný žebříček, platný dodnes, ale... přítomnost konkrétních léčiv nikdo nezkoumal :) A v pravidelném testování vody se také nejspíše nesleduje vše, co sledovat lze :)

A dnes si někdo - třeba pro prachy - zadal sledování jiných parametrů vody, tedy na obsah konkrétních látek pomocí jasně definovaných laboratorních testů a ... obsah léčiv prokázal :) Včetně některých chemických prvků, dříve nezkoumaných...

4 0
možnosti
KD

To zase u nás-Chomutovsko, je voda z kohoutku perfektní. Tzv je měkká, chutná, vůbec nevytváří vodní kámen. Druhou věcí je, že je ale i, na to že teče z kohoutku, neskutečně drahá. Dražší než třeba v Paříži či Berlíně. A že tam mají spotřebitelé jiné platy, to není ani třeba zdůrazňovat,,,,,,

1 0
možnosti
PJ

ale pořád litr kohoutkový stojí (dle regionu) jen 5-9 halířů za litr, kdežto za nějakou minerálku vysolíš 10 kaček za litr a ani nevíš, jak dlouho stála někde venku na slunci (což je pak větší humus, než to, co teče trubkama)

my tady máme vodu z Flájský přehrady, takže je dost chutná, dělám si z ní klasickej sifon v klasický láhvi klasickejma bombičkama a vyžahnu ho denně i 2 litry (mimochodem nedávno jsem na výletě vyzkoušel kohoutkovou v oblasti soutoku Nežárky s Lužnicí a to byl docela hnus, to i pražská voda je lepší)

1 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2525x
Jejím koníčkem je cestování.